Пуерто Рико

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Пуерто Рико

Имот за продажба в Пуерто Рико

Пуерто Рико е карибски остров и неразработена територия на Съединените американски щати, с пейзаж от планини и водопади и тропическата гора на Ел Юнке. В Сан Хуан, столицата и главния град, районът на Зелената острова е известен с хотели, плажни барове и казина. Старият квартал Сан Хуан се характеризира с цветни колониални сгради и Ел Моро и Ла Форталеза, две внушителни и древни крепости.

Пуерто Рико се намира в североизточната част на Карибско море между Доминиканската република и Вирджинските острови.

Известна като Карибската перла или Острова на омайването, по време на престоя си в Пуерто Рико този прекрасен остров ще ви предложи много преди всичко, ако се интересувате от имоти за продажба в Пуерто Рико. Ако обаче изберем да останем по-дълъг сезон на острова, трябва да разполагаме с цялата необходима информация. Ако отидете да живеете там и имате нужда от собственост за продажба в Пуерто Рико, тази статия ще реши всичките ви съмнения.

Едно от предимствата на живота и търсенето на имот за продажба в Пуерто Рико е, че лесно можете да се преместите в Съединените щати, тъй като жителите на тази страна не се нуждаят от виза, за да влязат в Съединените щати. Освен това щатският долар се използва като валута, така че инфлацията не засяга икономиката му, както в останалата част на Америка.

Въпреки това, Пуерто Рико, което е асоциирана държава, зависи практически от решенията, които взема в Съединените щати, в резултат на което гражданите могат да гласуват само на местните избори, а също и че правата на работниците не отговарят на необходимите изисквания, тъй като законите сила в Съединените щати, те не се прилагат на острова.

Ако искате да купите имот за продажба в Пуерто Рико, трябва да знаете, че животът в Пуерто Рико е доста евтин в сравнение с други страни в света. Бюджетът на разходите варира в зависимост от района, в който живеете, и начина на живот, който решите да приемете.

Що се отнася до храната, цените са доста достъпни в зависимост от това къде решите да пазарувате, тъй като има частни супермаркети, където цените са по-високи, но ако струват по-малко, можете да намерите популярни пазари, където всичко се намира на по-разумна цена.

Най-добрите райони за пребиваване и търсене на имоти за продажба в Пуерто Рико са:

Сан Хуан, която е столицата на страната, главното пристанище и мястото с най-висок индекс на туризма, известен като град на плочи.

Bayamón: е малък град, посветен на чичароните и каубоите.

Ponce, който се намира в центъра на селото, е величественият град на сух климат и растителност и оскъдни потоци.

Каролина: известна като земя на гигантите.

Маягюез е западният султан на чисти води, известен със своите манго култури.

Те биха могли да бъдат интересни места, където търсенето на имоти за продажба в Пуерто Рико.

  •  
    Преместване в Пуерто Рико: всичко, което абсолютно трябва да знаете!

       Любовта на пръв поглед може да бъде заглавието на нашата редакционна статия, защото нацията, която днес ще анализираме за вас и с вас, е наистина уникална и прекрасна. Става дума за остров Пуерто Рико. Тази островна държава е част от САЩ като територия, която не е включена и се намира точно в ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 32477

За продажба Други (търговски обекти), Пуерто Рико, Caguas, Caguas, 00725, caguas, Porto Rico

1.96BGN
За продажба
Други (търговски обекти)

25 m²
Здравейте, аз ви питам да не се обърка моето послание малко директен. Това е просто, че аз съм испански, но финансовата институция в чужбина, именно в...
Cod. 5845

За продажба Тристаен, Пуерто Рико, Caguas, Caguas, Paseo Degetau, Calle Degetau

265,662.52BGN
За продажба
Тристаен

387 m²
Красива къща в община Caguas, на 25 минути от Сан етаж Juan.3rd (Penthouse) пред плувния pool.Very частни и peaceful.Resort като начин на живот, с бас...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB